Kljestan droomt van Amerikaanse tournee met Anderlecht

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Kljestan droomt van Amerikaanse tournee met Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht kwam onlangs tot een akkoord met Sacha Kljestan om zijn verbintenis te verlengen. De Amerikaan zijn contract loopt nu tot de zomer van 2016 en de middenvelder voelt zich goed bij paars-wit.

De Amerikaan werkt volop verder aan zijn integratie bij Anderlecht. Afgelopen woensdag, na afloop van de wedstrijd tegen Zulte Waregem stond hij de Waalse pers zelfs te woord in het Frans. “Al sinds ik hier aankwam volg ik al Franse les. Maar de beste school, dat is de kleedkamer. Daar leer ik het meeste bij”, vertelt Kljestan aan La Dernière Heure.

Verder droomt de Amerikaan luidop van een Amerikaanse tournee met Anderlecht komende zomer. “Als er voorheen over het Belgische voetbal werd gepraat in Amerika, dan dacht men meteen aan Onyewu en Standard. Sinds ik terug bij het nationale elftal zit wint Anderlecht meer en meer naamsbekendheid in de States. Ik ga aan het bestuur zelfs vragen of het mogelijk zou zijn om een Amerikaanse tournee in te plannen in onze voorbereiding. We hebben er zelfs al een fanclub, met mijn moeder en mijn vader” sluit Kljestan af met een grappige noot.

Benieuwd of het paars-witte bestuur wat ziet in het idee van zijn Amerikaanse middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties