Interview Koulibaly: "We kunnen Anderlecht pakken"

Frank Deckers
| 51 reacties
Koulibaly: "We kunnen Anderlecht pakken"
Foto: © SC

Morgenavond speelt Genk thuis tegen Anderlecht de terugwedstrijd van de halve finale van de beker. De Limburgers moeten een 1-0 achterstand ophalen. "We kunnen Anderlecht pakken", klinkt Koulibaly vol vertrouwen.

Frank Deckers in Genk

Kalidou Koulibaly is uitgegroeid tot een sterkhouder in de defensie van KRC Genk. De voorbije matchen wist de ploeg de nul te houden en dat geeft vertrouwen. “Motivatie mag geen probleem zijn. Je maakt niet ieder jaar kans op de finale, daarom willen wij die zeker halen”, aldus de 21-jarige verdediger tegenover Voetbalkrant.

“Iedere week is er een belangrijke match maar deze tegen Anderlecht moet ik toch bestempelen als de belangrijkste wedstrijd van het jaar. In mijn eerste seizoen bij Genk de beker winnen zou geweldig zijn.”

Door de inhaalmatch tussen Anderlecht en Zulte Waregem begint Genk frisser aan de wedstrijd. “De Europa League was uitputtender dan verwacht dus ik weet niet of wij frisser zijn. Beide ploegen hebben er al een lang en slopend seizoen op zitten maar ik wil de beker van België echt graag winnen waardoor ik de vermoeidheid minder voel", aldus Koulibaly.

Morgen kan u het volledige interview met Koulibaly lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties