Reactie Odjidja: "Bedankt, Kujovic"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Odjidja: "Bedankt, Kujovic"
Foto: © SC

Club Brugge won gisteren dan wel met 0-3 van Cercle Brugge, de zege had meer voeten in de aarde dan de score laat uitschijnen. Cercle was een groot deel van de tweede helft de betere ploeg. Vadis Odjidja zag zijn doelman in die periode sterk acteren.

Sander De Graeve in Brugge

"Na de rust lieten we Cercle in de match komen. We waren toen niet scherp genoeg en moeten Kujovic bedanken voor zijn reddingen. Aan de andere kant toonden we nu wel de maturiteit die we afgelopen zondag tegen Anderlecht niet getoond hebben. We hebben duidelijk lessen geleerd." Kujovic hield Bakenga meermaals van een doelpunt.

Odjidja gaf Garrido ook een schouderklopje. "De wissels hebben vandaag het verschil gemaakt." Tchité, voor het eerst sinds lang terug in de kern, zette Gudjohnsen op weg naar de 0-2.

Ook Odjidja zelf prikte nog een bal in het doel van Cercle. "Ik ben blij dat ik deze goede match met een doelpunt kon bekronen. Dat we nu met 0-3 kunnen winnen, is het bewijs dat we ook als ploeg goed bezig zijn, al bleek dat de voorbije weken misschien niet altijd uit de resultaten. We moeten vooral zo blijven doorwerken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties