Abonnementenverkoop Zulte Waregem groot succes

Abonnementenverkoop Zulte Waregem groot succes
Foto: © SC

Vandaag gingen aan de Gaverbeek de loketten open voor de verkoop van de abonnementen voor Play-off I. Dat zorgde meteen voor grote wachtrijen. Het sportief succes van Essevee straalt dus voorlopig ook af op de verkoop van abonnementen.

De eerste verkoopsdag was meteen een groot succes, wat zelfs leidde tot wachtrijen. Misschien speelt de actie die Essevee organiseert daarin ook mee: na de abonnementsactie verloot de club onder alle abonnees namelijk iemand die een levenslang gratis abonnement krijgt. Dat staat te lezen in een persbericht van de club.

Vanmorgen gaven we hier op Voetbalkrant.com al mee dat Zulte Waregem er dit seizoen vroeg bij is voor de start van de verkoop van hun abonnementen voor Play-off I. De eerste speeldag daarvan is pas in het laatste weekend van maart, maar nu al leggen heel wat fans van Essevee hun plaatsjes vast. Tot 23 maart kunnen vaste abonnees hun plaatsen verlengen voor de Play-offs, al kunnen nieuwe abonnees natuurlijk ook al terecht bij het onthaal.

De club vraagt wel aan gezinnen en -16 jarigen om een pasfoto mee te brengen naar het onthaal. Studenten brengen ook hun studentenkaart mee en andersvaliden hun attest van het RIZIV. Voor meer informatie en de exacte prijzen verwijzen we naar de website van Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties