D'Onofrio: "Jova gaat knallen in de Play-offs"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
D'Onofrio: "Jova gaat knallen in de Play-offs"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Als we zeggen dat Jovanovic in 2013 nog niet zijn beste vormpeil haalde, is dat een understatement. Volgens D'Onofrio zal de Serviër echter knallen in de Play-offs. Hij roept de fans van Anderlecht op om Jovanovic niet te snel af te schrijven.

"Ik ben de eerste om toe te geven dat Jovanovic momenteel niet zijn beste vorm haalt", aldus zijn ex-trainer in La Dernière Heure. Het is logisch dat het publiek dan gaat morren, maar het is gevaarlijk om hem te snel af te schrijven. Het blijft een erg grote speler voor het Belgische niveau."

"Waarschijnlijk zit hij, net als Mbokani, met zijn toekomst in zijn hoofd. Dat is normaal wanneer je einde contract bent." De Serviër wordt in april ook al 32. "Te oud? Zeker niet, het is een jongen die zich heel goed verzorgt. Hij blijft snel en levendig. Hij is even oud als Ibrahimovic, die is toch ook niet te oud?"

Volgens D'Onofrio gaat Jovanovic een hoger niveau halen in de Play-offs. "Die enkelingen die hem uitfluiten zullen hem wel prikkelen. Hij zal knallen in de Play-offs en Anderlecht aan de titel helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties