Van Holsbeeck: "Jovanovic moet niet ongerust zijn"

Van Holsbeeck: "Jovanovic moet niet ongerust zijn"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic werd zaterdag door het eigen publiek uitgefloten nadat hij geen al te beste wedstrijd speelde. Volgens sommigen zou de twijfel over een nieuw contract aan de Serviër knagen, maar manager Herman Van Holsbeeck stelt hem gerust.

"Milan moet niet ongerust zijn, we komen niet terug op onze belofte", zegt Van Holsbeeck in GvA. "Zelfs als hij uitgefloten wordt door onze fans, heeft dat geen invloed op onze invloed."

Die belofte is een verlengd contract aan dezelfde voorwaarden als zijn huidig, maar enkel in geval van een titel op het einde van het seizoen. Met de inkomsten van de Champions League kan Anderlecht zich dat permitteren. Enkel de duur van het contract werd niet besproken. Jova wil twee, paars-wit slechts één.

"Ik ben er zeker van dat Milan een goede play-off zal spelen", aldus nog Van Holsbeeck. "Onze supporters geven veel geld uit om naar de matchen te komen kijken en hebben het recht om een speler uit te fluiten als die niet naar hun zin functioneert. Maar ik heb alle vertrouwen in Milan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties