Interview Chatelle: "Genk blijft altijd speciaal"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
Chatelle: "Genk blijft altijd speciaal"
Foto: © SC

Thomas Chatelle is weer helemaal de oude. De flankspeler die titels verzamelde met Genk en Anderlecht, kwam weer boven water bij het Bergen van Enzo Scifo. Wij hadden een gesprek met de middenvelder, die opnieuw plezier beleeft aan het voetbal.

Chatelle tekende onlangs een contractverlenging bij Bergen en lijkt weer open te bloeien onder Enzo Scifo. “De trainer was zeer belangrijk in mijn komst naar Bergen. Hij geeft mij vertrouwen en Bergen is voor mij een enorme opluchting, na enkele moeilijke jaren. Ik heb terug plezier aan het voetbal en dat is voor mij het belangrijkste. Ik geniet van iedere seconde op het veld”, begint de middenvelder.

Komend weekend ontvangt Chatelle samen met Bergen zijn voormalige werkgever Racing Genk. Het team waar de 31-jarige speler zijn grootste successen kende. “Genk was zeer belangrijk in mijn carrière. Ik heb veel mooie herinneringen aan mijn periode daar en ik won er toch een titel en een beker. Een wedstrijd tegen hen blijft altijd speciaal.”

Chatelle trok niet naar Bergen om er gaan uit te bollen. De rechtsmidden is nog ambitieus en hoopt die ambitie over te brengen naar zijn ploeggenoten. “Bergen heeft nu een uitstekend seizoen gedraaid. Het zal moeilijk worden om dat volgend jaar te evenaren. Maar waarom zouden we niet kunnen gaan voor play-off I volgend seizoen?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties