Dury: "Buitenlands avontuur lijkt me wel leuke ervaring"

Dury: "Buitenlands avontuur lijkt me wel leuke ervaring"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Francky Dury gooit hoge ogen met Zulte Waregem. Er zijn echter geen geruchten dat een topclub de trainer wil wegkapen bij Essevee, maar daar zit hij naar eigen zeggen ook niet op te wachten.

Dury is niet gebrand om Zulte Waregem te verlaten. "Ik ben – zoals ook in mijn eerste periode – geen vragende partij", aldus Dury in S/V Magazine. "Ik wil me echt engageren in ons jeugdproject, anders had ik nooit voor vier jaar bijgetekend. Anderzijds zeg ik niet meer dat ik hier eeuwig blijf. Als je één keer vertrekt, én gezien hebt wat er buiten Waregem leeft, kan dat nog eens gebeuren."

Toch sluit hij het niet uit. "De Belgische topclubs zitten allicht niet op mij te wachten, maar een buitenlands avontuur lijkt me wel een leuke ervaring. Zelfs als ik nog vier seizoenen bij Zulte Waregem blijf en ik dan al 59 zal zijn. Ik ben pas zes jaar proftrainer, hé. De goesting om op het veld te staan, is nog altijd heel groot en zal niet snel afnemen. Alex Ferguson is toch ook al 71, hé. En kijk hoe groot zijn drive nog is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties