Nuytinck: "Biglia is zo ongelooflijk goed"

Nuytinck: "Biglia is zo ongelooflijk goed"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Bram Nuytinck staat voor zijn eerste play-offs met Anderlecht. De Nederlander maakte in S/V Magazine een eerste round up van zijn periode bij Anderlecht en zag daarbij vooral een indrukwekkende Lucas Biglia.

Voor Biglia heeft hij immers een grenzeloos respect. “Die is zo ongelooflijk goed, dat meen ik echt", vertelt hij in het maandblad. "Ik snap niet dat hij hier nog speelt. Anderlecht is een verschrikkelijk grote club, maar volgens mij kan Lucky zo naar de Europese top. Ik vind hem de beste speler met wie ik ooit heb samengespeeld. Misschien dat Mati daar nog verandering in brengt, maar dat weet ik nu nog niet."

"Er is heel veel geschreven over Lucky nadat hij van de winterstage was weggebleven. Onder meer dat hij zijn niveau niet meer haalde. Maar Lucky is gewoon onze belangrijkste speler. Voetballend is hij zó goed. En hij is heel rustig. Als het even niet gaat, zorgt hij voor kalmte in de ploeg. Dus toen hij terugkwam, waren we allemaal heel erg blij. We hebben hem ook heel goed opgevangen, want niemand heeft problemen met Lucky."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties