Booy: "Missen bekerfinale doet extra pijn"

Booy: "Missen bekerfinale doet extra pijn"
Foto: © SC

Foeke Booy is nog eens teruggekomen op zijn ontslag bij Cercle Brugge. Voor de Nederlander nog steeds onbegrijpelijk en vooral het missen van de bekerfinale doet hem pijn.

"Wij lieten in het bekertoernooi zien dat wij tot iets in staat waren", aldus Booy. "Op 9 mei speelt de club de finale in Brussel tegen Racing Genk. Dat mij die wedstrijd wordt ontnomen, doet extra pijn. Met FC Utrecht heb ik bewezen dat ik weet hoe ik een finale kan winnen. Dat had ik weer willen doen."

Booy gaat nu op zoek naar een nieuwe club. "Ik blijf nog even in Brugge, maar dan keer ik uiteraard weer terug naar Nederland. En dan? Afwachten wat er op mijn pad komt. Ik werk graag in België of Nederland. FC Groningen? Daar heb ik gespeeld en ik denk dat ik daar zou passen. Maar ik heb geen idee wat de club van plan is."

"Het is allemaal nog vers, ik heb nog niet over de toekomst nagedacht. Dinsdagavond maakte ik nog plannen over hoe het verder moest met Cercle Brugge. Nu sta ik op straat. Dat is even wennen",  zei Booy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties