Ancelotti: "Ik wacht zelf ook op nieuws"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Ancelotti: "Ik wacht zelf ook op nieuws"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlo Ancelotti wacht nog steeds op de goedkeuring van Paris Saint-Germain om naar Madrid te verkassen. De Italiaanse oefenmeester flirt immers al maanden met Real.

Het vertrek van José Mourinho op Santiago Bernabeu zet de deur wagenwijd open voor Ancelotti. Enig probleem: de coach heeft een éénjarig contract in Parijs en het clubbestuur van PSG wil vooralsnog van geen wijken weten.

Nochtans liet Ancelotti, die er al een tijdje een verzuurde relatie op nahoudt met de eigenaars van de club, al weten dat hij wil vertrekken bij PSG. “Ik kan weinig vertellen want er is geen nieuws”, reageert de trainer in Marca. “Ik ben zelf ook aan het wachten. Morgen is er een training met PSG en ik zal gewoon aanwezig zijn.”

Nochtans doen beide clubs er goed aan om zo snel mogelijk tot een vergelijk te komen. Het is immers niet aangewezen om de transfermarkt op te gaan zonder te weten wie er volgend seizoen aan de leiding staat van de spelersgroep. En ondertussen ligt ook Manuel Pellegrini op vinkenslag. De ex-trainer van Malaga zou plan B zijn voor Los Blancos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties