Supporters Standard: "Aanvaarden het niet dat Duchâtelet Standard kapotmaakt"

Supporters Standard: "Aanvaarden het niet dat Duchâtelet Standard kapotmaakt"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het zit er bovenarms op tussen Standard-voorzitter Roland Duchâtelet en de Luikse supporters, zoveel is duidelijk. Na het beëindigen van de samenwerking met Mircea Rednic is de spanning te snijden in Luik. Nu heeft ook Famille des Rouches in een commmuniqué van zich laten horen.

De supportersfederatie pikt het niet dat Duchâtelet de club bijna als een dictator bestuurt. "De autoritaire en gecentraliseerde manier waarop één persoon de club runt toont aan hoe weinig respect er is voor de supporters van Standard."

De supporters zijn ook erg kwaad dat Duchâtelet 20 miljoen euro uit de club weghaalde. "Duchâtelet moet begrijpen dat een voetbalclub geen bedrijf als een ander is. Wij gaan niet toestaan dat Standard vermoord wordt. Standard is een Waalse club met een ziel die veel verdienste heeft in de geschiedenis van het Belgische voetbal."

Op de volgende Algemene Vergadering van de club zal de supportersfederatie Duchâtelet op het matje roepen. Ze willen verder elke supporter oproepen om te protesteren tegen zijn aanblijven als voorzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties