Transfer(geruchten) van maandag

Transfer(geruchten) van maandag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elke dag duiken er wel een resem (nieuwe) geruchten op over spelers. Sommige zaken worden concreet, andere zaken blijven hangen in een onderhandelingsfase. Wij lijsten een aantal van de belangrijke transfer(geruchten) per dag voor jullie op.

Hoewel de transferdeadline nog absoluut niet in zicht is, beginnen alle clubs zich nu massaal te roeren op de transfermarkt. Dat levert elke dag een aantal transfers op en een aantal geruchten, die later quatsch blijken te zijn. Wij volgen het voor jullie op de voet:

Christian Benteke zou in onderhandeling zijn met Liverpool, maar die gesprekken hebben laten opschorten tot na de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Servië.

Guus Hupperts: aanvaller van Roda JC. Zou op weg zijn naar KV Mechelen.  De 21-jarige aanvaller speelde de voorbije drie seizoen in Kerkrade en speelde zich dit seizoen meer in het eerste elftal.

Waar Cavani heen zal gaan is nog niet duidelijk, maar het prijskaartje is alvast bekend: 63 miljoen euro moet de Uruguyaan van Napoli opbrengen.

José Mourinho is nu ook officieel trainer van Chelsea. Lees het artikel over de aanstelling van de Portugees in dit artikel ...

Alessandro Iandoli wordt gehuurd door Standard. Dat bericht is ondertussen officieel. Meer daarover in dit artikel ...

Gareth Bale wordt al langer gevolgd door Real Madrid. De Koninklijke bereidt nu blijkbaar een bod van 85 miljoen pond voor op de Welschman. Als de transfer doorgaat is Bale de duurste transfer ooit.

Maarten Stekelenburg wordt langer gelinkt aan Fulham, maar nu lijkt de transfer er dus echt te komen. De sportief directeur van AS Roma heeft laten weten dat hij in Londen was om te onderhandelen.

Dudu Dahan heeft weer van zich laten horen. Naast Luzon (nieuwbakken trainer van Standard) is hij ook manager van Lior Refaelov. Die zou volgens de manager wel eens op weg zijn naar de Premier League, al weet Club nog van niets.

Leo Baptistao gaat naar Atlético Madrid. Hij tekende er voor vijf jaar en vervangt er dus enigszins Radamel Falcao. Meer daarover hier ...

Andrei Arshavin: Russisch international die bij Arsenal speelde en nu in de belangstelling zou staan van Besiktas.

Valentin Lazar staat dan weer in de belangstelling van Lierse, al zouden er ook in Roemenië ploegen geïnteresseerd zijn in de vrije Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties