Jovanovic bevestigt dat hij Anderlecht verlaat

Jovanovic bevestigt dat hij Anderlecht verlaat
Foto: © SC

Het is nu ook officieel: Milan Jovanovic verlaat Anderlecht. Het hing al een tijdje in de lucht, maar de Serviër heeft nu ook bevestigd dat hij de club verlaat na twee seizoenen en twee titels.

Milan Jovanovic scoorde dit seizoen nog 8 doelpunten, maar gaf ook 17 assists, wat hem de assistkoning van de Jupiler League maakte. Jovanovic kon bij een titel blijven aan dezelfde voorwaarden (1,5 miljoen euro bruto voor één jaar) maar maakte voor zichzelf in mei al uit dat hij de club zou verlaten. De Servische flankspeler wil immers een contract voor twee jaar, wat hem meer zekerheid zou geven. Het Griekse Olympiakos wil dat geven en de ploeg speelt eveneens Champions League.

"Ik had al lang kunnen bijtekenen maar ik heb het niet gedaan. Dat zegt toch genoeg?", vertelde Jovanovic aan Gazet van Antwerpen. "Ik geniet nu samen met mijn familie van mijn vakantie in Servië. Van transferperikelen heb ik geen last."

Nu heeft ook Besiktas zich in de debatten gemeld, maar Jovanovic houdt de boot nog even af. "Misschien kom ik over enkele weken al terug naar België. Als ik geen nieuwe club vind, dan zou ik een deel van de voorbereiding bij Anderlecht willen meepikken. Gewoon om mijn conditie te onderhouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties