Zulte Waregem heeft eerste transfer beet

Zulte Waregem heeft eerste transfer beet
Foto: © SC

Zulte Waregem heeft zijn eerste versterking beet voor het nieuwe seizoen. De genaamde Han Solo krijgt het nummer 123 bij Essevee. Het is de eerste keer dat hij zich engageert voor een voetbalclub.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Ambassadeur van iedereen”

Uiteraard is Han Solo geen profvoetballer, maar een komiek. En vanaf heden ook de ambassadeur van Zulte Waregem. “Ik wil de ambassadeur zijn van iedereen bij Essevee. Van de supporters, de jeugd, het personeel, het bestuur, … werkelijk van iedereen.”

De bedoeling is dat Han Solo, het typetje van Zultenaar Han Coucke, het hele seizoen voor een humoristische toets zal zorgen om zo de fans nog meer te betrekken in het enthousiaste verhaal dat Zulte Waregem schrijft: “We gaan verschillende acties doen in Vlaanderen en ook op de fandag zal ik zeker verschijnen”, aldus Han Solo.

“Als Dury mij ooit zou nodig hebben op het veld …”

“De bedoeling is om de pijlers van de club op een leuke manier naar voor te brengen. Die drie pijlers zijn passie, het grensverleggende en de jeugd. Om de drie pijlers duidelijk te maken, zijn er drie filmpjes gemaakt.” Wij geven er u hieronder alvast eentje mee: passie, waarbij is samengewerkt met de fans.

“En als Francky Dury mij ooit eens zou nodig hebben voor op het veld, ik ben dus ook beschikbaar bij deze (lacht). Je weet maar nooit”, besloot Han Solo toen hij een officieel shirt met zijn nummer kreeg uit de handen van Karel D’Haene.

“Gevoel van vorig jaar meenemen”

D’Haene was bijzonder opgetogen met de keuze om te werken met een ambassadeur als Han Solo. “Er zijn nu al enthousiaste supporters bij een enthousiaste ploeg en nu kunnen we op dit elan zeker verder bouwen.”

“We hebben het voorbije jaar veel losgemaakt bij de supporters. Dat gevoel moeten we nu meenemen vanaf de eerste training. Ik hoop dan ook dat er net als vorig jaar weer minimaal 1000 man is op onze eerste training.” Die eerste training gaat door op zondag 16 juni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties