"Was mijn tijd aan het verliezen bij Anderlecht"

"Was mijn tijd aan het verliezen bij Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Denis Odoi verhuist zo goed als zeker naar Sporting Lokeren. Bij Anderlecht zag de verdediger geen toekomst meer en dus is hij blij met de overgang. Op Daknam wil hij zijn carrière opnieuw lanceren.

Odoi speelde zonder vertrouwen bij Anderlecht. Elke keer hij in de basis belandde, gebeurde er wel iets. "Vrienden lieten mij weten dat Lokeren-voorzitter ­Roger Lambrecht heeft verklaard dat er een akkoord is met Anderlecht. Ik heb zelf nog niet met de club gesproken en wacht nu op een seintje van mijn manager. Maar ik steek niet weg dat Lokeren en vooral coach ­Peter Maes voor mij een goede keuze is. Maes wilde mij al toen ik nog bij STVV speelde, dat geeft vertrouwen. Net zoals ik in Sint-Truiden van ­Guido Brepoels veel vertrouwen kreeg", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Niemand bij Anderlecht heeft me gezegd dat ik weg moést, maar het is duidelijk dat ik er mijn tijd begon te verliezen. Het zag er niet naar uit dat er veel aan mijn situatie zou veranderen. Al kijk ik niet helemaal ontevreden terug: zes assists op één seizoen is voor een verdediger niet slecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties