Reynders: "Openen tegen Anderlecht is geen nadeel"

Reynders: "Openen tegen Anderlecht is geen nadeel"
Foto: © SC

Lokeren opent het seizoen tegen Anderlecht. Een moeilijke verplaatsing dus meteen, maar WIlly Reynders vindt dat helemaal niet zo erg. "We hebben weinig te verliezen in het Constant Vanden Stockstadion", zegt de sportief directeur van Lokeren.

"Ik vind dat geen nadeel. Op de eerste competitiewedstrijd zit sowieso altijd veel druk", aldus Reynders in Het Nieuwsblad. "We hebben weinig te verliezen in het Constant Vanden Stockstadion."

"Anderlecht zal met een nieuwe ploeg aantreden. Ik verwacht dat daar nog een aantal spelers zullen vertrekken. Nieuwe spelers inpassen kost meestal wat tijd. Daarom speel ik liever op de openingsspeeldag tegen Anderlecht", stelt Reynders.

Reynders weet alvast waar de sleutel ligt. "De start niet missen is het belangrijkste. Voldoende punten pakken in de eerste vijf wedstrijden. Daarna volgen voor ons twee thuiswedstrijden. Het is moeilijk om te rekenen. Elke ploeg krijg je toch tweemaal te bekampen. Een Lokeren onder stoom moet van weinig ploegen schrik hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties