De transfergeruchten van de dag

De transfergeruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De transfermolen draait op volle toeren. Om enigszins een overzicht te bewaren zetten we dagelijks de belangrijkste zaken op een rijtje. Let wel, het gaat om geruchten en niet om afgeronde tranfers.

Dries Mertens wordt al enkele dagen aan Napoli gelinkt. De speler zelf liet gisteren nog uitschijnen aan het strand (van Turkije) te liggen en niets te weten van een mogelijke transfer naar Italië. Toch heeft PSV ondertussen aangegeven dat de speler mag onderhandelen met Napoli. Meer daarover hier ...

Thibaut Van Acker ruilt Club Brugge in voor Cercle Brugge. Lees HIER het volledige artikel.

Marouane Fellaini leek dan weer mogelijk op weg naar Arsenal. Of die transfer er zal komen is onduidelijk, want Wenger vindt de speler te duur. Meer daarover hier ...

Thomas Kaminski staat in de belangstelling van Lierse. De pallieters zien in de jonge doelman van Anderlecht hun mogelijke nummer 1. Lees meer in dit artikel.

Rubin Kazan en Anzhi Makhachkala dingen beiden naar de hand van Roberto Soldado. De speler van Valencia gaf eerder al aan dat hij wel eens een avontuur in het buitenland zou overwegen.

Andy Carroll (Liverpool) zou dan weer dicht bij een overstap staan naar West Ham United.

Cyril Théréau heeft dan weer aangegeven dat hij een overstap naar een topclub in Italië wel zou zien zitten. Meer daarover hier ...

Barcelona krijgt concurrentie voor Fernando Torres. Ook Atlético Madrid zou de Spanjaard willen overnemen.

De 40-jarige doelman Mark Schwarzer heeft de clubs naar eigen zeggen nog voor het uitkiezen. Zo zou onder andere Hull City de doelman wel willen overnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties