Jovanovic: "Ik maak me geen zorgen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Jovanovic: "Ik maak me geen zorgen"
Foto: © SC

Milan Jovanovic is nog steeds werkzoekende. De Servische flankaanvaller kreeg aanbiedingen, maar wil het perfecte plaatje.

Jovanovic verlengde zijn contract in het Astridpark niet. De Servische flankaanvaller was het Belgische voetbalspelletje beu en wil zijn carrière ergens anders afsluiten. Maar waar?

"Ik kreeg al enkele aanbiedingen, maar ik ben veeleisend", vertelt de excentrieke Jova in La Dernière Heure. "Het totale plaatje moet perfect zijn. Ik zoek een ambitieuze club in een mooie stad. En het financiële aspect is natuurlijk ook belangrijk." (lacht)

Dinamo Kiev

Ondertussen verblijft de ex-speler van onder andere Standard en Liverpool in zijn thuisland. "Maar denk niet dat ik er niets doe. Ik train gemiddeld twee keer per dag. Ik ben klaar om te schitteren voor mijn nieuwe club.

Nieuwe club? Jovanovic kreeg al aanbiedingen van het Turkse Besiktas, het Griekse Olympiakos en het Chinese Shandong. Vooral laatstgenoemde verzekerde het gezin een rustige financiële oude dag. "Ik was alvast overtuigd. Het salaris was inderdaad fenomenaal en ik kon opnieuw samenwerken met mijn goede vriend Radomir Antic. Maar ik moet rekening houden met mijn familie."

Ondertussen verkaste Dieumerci Mbokani richting Kiev. Wat vind Jova van die keuze? "Dinamo is een uitstekende club voor Mbokani", besluit de flankaanvaller. "De keuze tussen een topclub uit de Oekraïnse competitie of een grijze muis uit de Premier League? Dinamo Kiev zal de komende seizoenen nog van zich doen spreken in Europa."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties