Antwerp wint ook tweede oefenpot

Timothy Collard
| 90 reacties

Antwerp heeft ook zijn tweede oefenpartij van het seizoen gewonnen. De oudste club van ons land won op bezoek bij Wijnegem met 2-6.

Antwerp trok meteen het laken naar zich toe en speelde verschillende kansen bij mekaar. Na enkele mislukte pogingen opende Tano, op aangeven van Güvenc, de score voor de Great Old. Wijnegem was echter  niet aangedaan en reageerde snel. Acht minuten na het openingsdoelpunt stond het alweer gelijk. 1-1 was ook de stand bij de rust.

Na de rust een veel gretiger Antwerp. Stojanac, een jeugdspeler, bracht het team van Hasselbaink al snel op voorsprong. Maar opnieuw vocht Wijnegem terug. Ditmaal tekende Vlasselaer voor de gelijkmaker.

Faucher aan het kanon

Het was uiteindelijk Jordan Faucher die Antwerp de overwinning bezorgde. De Algerijnse Fransman, ook in de eerste oefenwedstrijd al goed voor twee doelpunten, scoorde maar liefst vier keer in de tweede helft en zorgde voor een 2-6-eindstand.