Transfergeruchten van de Dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Transfergeruchten van de Dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Benjamin Mokulu heeft de clubs voor het uitkiezen. De aanvaller stond al in de belangstelling van Cluj, maar leek op weg naar KV Mechelen. Ook Bergen heeft een oogje laten vallen op de Congolese Belg. Het volledige artikel kan je HIER lezen.

Nacer Chadli heeft de trainingen hervat met FC Twente. Nochtans is de kans bijzonder klein dat de Rode Duivel de komende maanden in Enschede zal voetballen. Nu heeft ook Lokomotiv Moskou de flankaanvaller een aanbieding gestuurd, maar Chadli zelf verkiest de Premier League. Meer weten? Klik dan HIER.

Standard hoopt nog steeds om Igor De Camargo terug te halen naar Sclessin. De onderhandelingen op clubniveau verlopen echter stroef. Meer weten? Klik dan HIER.

Bacary Sagna is dan weer grof wild op de internationale markt. De rechtsachter van Arsenal wil zijn contract in Londen vooralsnog niet verlengen en kan rekenen op de belangstelling van Fenerbahçe, Galatasaray en Paris Saint-Germain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties