Club Brugge zoekt ICT medewerker

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Club Brugge zoekt ICT medewerker
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge zoekt een ICT medewerker, dat maakte de club zopas bekend op haar officiële website. Is het uw droom om bij een voetbalclub in de Jupiler Pro League te werken? U vindt alle info hieronder.

Functiebeschrijving

Je bent binnen de organisatie het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde zaken, en lost ze ook op waar mogelijk. Je staat in voor het eerste lijnsbeheer en onderhoud van de IT infrastructuur. Zowel hardware (printers, telefonie, …) als software (account voor nieuwe gebruikers, e-mail adres aanmaken, update en installatie nieuwe en bestaande software applicaties, …) installeer je voor collega’s, zowel in-house als op afstand door (telefonisch) support te leveren.

Je bent binnen de organisatie het eerste aanspreekpunt voor alle IT gerelateerde zaken, en lost ze ook op waar mogelijk. Je staat in voor het eerste lijnsbeheer voor je collega’s, zowel in-house als op afstand door (telefonisch) support te leveren. Je onderhoudt de IT infrastructuur; hardware (printers, telefonie, …), software (installatie nieuwe en update van bestaande software applicaties, …) als aanmaken van accounts voor nieuwe gebruikers, e-mail adressen, …

Daarnaast zal je ook operationele uitvoerder zijn van de implementatie van een nieuw CRM systeem (Microsoft Dynamics). Je vervult hiermee een sleutelfunctie bij de opstart en uitrol van het CRM systeem in de organisatie. Het uitsturen van mailings/nieuwsbrieven/e.d. vanuit het CRM systeem zal een belangrijk onderdeel van je job worden.

Je denkt actief mee met je collega’s door verbeteringen voor te stellen en de gebruiksvriendelijkheid van de applicaties te verhogen. Je begeleidt op projectmatige manier de implementatie van oplossingen en dit al dan niet in samenwerking met externe partners.

Op wedstrijddagen ben je tevens het aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde problemen, ook naar externe gebruikers en business partners toe.

Profiel

Je bent gepassioneerd door ICT en als rasechte problemsolver help je andere collega’s vooruit.

Indien je een eerste ICT-ervaring opdeed of afstudeerde in een informaticarichting, kan dit zeker in je voordeel werken.

Verder ben je communicatief en leergierig en werk je graag in een team maar met een zekere zelfstandigheid. Een klantgerichte ingesteldheid is een must.

Je hebt bij voorkeur kennis van Microsoft Dynamics en een up-to-date kennis van Windows 2008, Windows 7 en Exchange server. Ook kennis van Sage BOB 50 en SQL server kan een pluspunt zijn.

Je moedertaal is Nederlands en hebt een goede kennis van Engels en Frans.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische en snelgroeiende organisatie en maakt deel uit van een gedreven team. Je ontvangt een correcte verloning met extralegale voordelen.

Je krijgt tevens de kans om de nodige opleidingen te volgen, teneinde doeltreffend te kunnen instaan voor de uitvoering van je job.

Interesse?

Heb je interesse en beantwoord je aan het omschreven profiel, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar An Teerlynck via mail op an.teerlynck@clubbrugge.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties