Van den Brom: "Kouyaté waarschijnlijk weg"

Van den Brom: "Kouyaté waarschijnlijk weg"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Biglia, Mbokani, Jovanovic, de uittocht deze zomer bij de landskampioen is indrukwekkend. Volgens John van den Brom zal ook Cheikhou Kouyaté dat lijstje vervoegen. Dat zei de coach van Anderlecht in Sport/Voetbalmagazine.

Door al die vertrekken moet er nog wat bijkomen bij Anderlecht. "De uitdaging is nu veel groter dan een jaar geleden, omdat we een compleet nieuwe ploeg moeten neerzetten", aldus van den Brom in Sport/Voetbalmagazine.

"Vorig jaar kwam ik binnen in een bestaand geheel. Ik haalde er maar één speler bij, Bram Nuytinck. Nu is de situatie totaal anders. Lucas Biglia, Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic zijn vertrokken. En daar komt waarschijnlijk nog Cheikhou Kouyaté bij. Ook in de breedte zijn we aardig wat spelers kwijt. Er staat ons een hoop te doen, zeker vier à vijf directe basisspelers moeten erbij komen."

Van den Brom leerde uit de dip van Anderlecht in de play-offs en gaat de dingen anders aanpakken. "Dit seizoen zal ik dingen anders doen. De dertig reguliere competitieduels zijn helemaal niet zo belangrijk. Het is beter later te pieken. Al kun je dat natuurlijk niet precies plannen. Maar ik denk dat ik spelers vaker rust ga geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties