Groep B: Kan IJsland stunten tegen Duitsland?

Groep B: Kan IJsland stunten tegen Duitsland?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na 1 speeldag in groep B had iedereen een puntje. Op speeldag twee verloor Oranje van Noorwegen. Wat kan IJsland tegen Duitsland?

Het EK voor vrouwen is in alle hevigheid losgebarsten. Op de openingsspeeldag in Zweden speelden Noorwegen en Ijsland gelijk. De verrassing van de groep was echter het gelijke spel van Nederland tegen het grote Duitsland. Op speeldag 2 kon een puntendeling tegen Noorwegen al een goede zaak zijn voor plaatsing voor de kwartfinales, maar de Nederlandse dames verloren dankzij een doelpunt van Gulbrandsen.

IJsland staat dan weer voor een - op papier - onmogelijke opdracht. Bij Unibet kan je maar liefst 960 euro verdienen als je er 60 inzet op een winst van IJsland tegen Duitsland. De Duitse ploeg kwam echter niet al te blinkend uit de verf en er zijn enkele sterkhouders onbeschikbaar bij de Duitsers. Wat gaat er gebeuren in deze partij? Wed Live mee via Unibet.

Wat staat aan het kanon bij Duitsland?

Wie ziet u scoren vanavond? Als Anja Mittag de score opent, kan je met 60 euro al 330 euro verdienen. Da Mbabi levert 210 euro op. Of geloof je in een van de Ijslandse dames? Het kan allemaal en er valt veel mee te verdienen! Registreer je dus als de bliksem bij www.unibet.be/voetbalkrant. Nog niet helemaal overtuigd? Wel, als je je registreert kan je voortaan ook live én gratis naar wedstrijden kijken in heel Europa!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties