Groep B: Kunnen onze noorderburen Noorwegen verslaan?

Groep B: Kunnen onze noorderburen Noorwegen verslaan?
Foto: © SC

Na 1 speeldag in groep B heeft iedereen een puntje. Op speeldag twee kunnen de Oranje dames een geweldige zaak doen richting kwartfinales.

Het EK voor vrouwen is in alle hevigheid losgebarsten. Op de openingsspeeldag in Zweden speelden Noorwegen en Ijsland gelijk. De verrassing van de groep was echter het gelijke spel van Nederland tegen het grote Duitsland. Op speeldag 2 kan een puntendeling tegen Noorwegen al een goede zaak zijn voor plaatsing voor de kwartfinales, al kan een winstpartij hen helemaal op weg zetten naar de volgende ronde.

IJsland staat op papier voor een onmogelijke opdracht. Bij Unibet kan je maar liefst 960 euro verdienen als je er 60 inzet op een winst van IJsland tegen Duitsland. De Duitse ploeg kwam echter niet al te blinkend uit de verf en er zijn enkele sterkhouders onbeschikbaar bij de Duitsers.

Wat doet Nederland tegen Noorwegen?

Wint Nederland van Noorwegen? Als Nederland wint, kan je gratis 60 euro al 144 euro opleveren. Een gelijkspel kan  Registreer je dus als de bliksem bij www.unibet.be/voetbalkrant. Nog niet helemaal overtuigd? Wel, als je je registreert kan je voortaan ook live én gratis naar wedstrijden kijken in heel Europa!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties