Hasselbaink: "Met de voetjes op de grond blijven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 52 reacties
Hasselbaink: "Met de voetjes op de grond blijven"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC won gisteren gemakkelijk van derdeklasser Cappellen. Toch predikt Jimmy Floyd Hasselbaink vooral rust. "Er is nog werk aan de winkel."

The Great Old schoof gisteren de troepen van Jan Ceulemans gemakkelijk aan de kant. De roodhemden wonnen uiteindelijk met 3-0. Het verslag van de wedstrijd kan je HIER nog eens nalezen.

"Het voelt aan als thuiskomen bij Antwerp", vertelde Jonas De Roeck (foto) achteraf aan Het Nieuwsblad. "Ik ben onder de indruk van het niveau van het team. Ik zie ons dit seizoen ver komen."

Ook Jimmy Floyd Hasselbaink ziet het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet, maar waarschuwt tegelijkertijd voor gemakzucht. "Iedereen moet nu met de voetjes op de grond blijven want er is nog heel wat werk aan de winkel."

De Nederlandse oefenmeester lijkt vooral veel te verwachten van John Bostock. "Ik ken John als een enorm talentvolle speler, maar hij werd bij zijn vorige ploegen niet altijd even goed begeleid. Ik ben van plan hem het volste vertrouwen te geven en dan zal Antwerp plezier beleven aan de speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties