"Jammer dat Hazard niet voor ons koos"

Robby Morren
Robby Morren
| 23 reacties
"Jammer dat Hazard niet voor ons koos"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard kon een stapje hogerop zetten door te kiezen voor Anderlecht of Racing Genk. Beide topclubs trokken aan de mouw van de middenvelder maar die koos uiteindelijk voor een nieuw verblijf bij Zulte Waregem. "Jammer", geeft Mario Been toe.

Door Robby Morren

Racing Genk was lange tijd in de running maar slaagde er, net als Anderlecht, niet in de snelle flankspeler te overtuigen. Coach Mario Been vindt het jammer want Hazard had volgens hem een meerwaarde gevormd voor Racing Genk.

"Er waren meerdere gegadigden en wij waren daar één van. Ik heb met hem gesproken. Hij moest alles voor zichzelf op een rijtje zetten en een keuze maken. Ik respecteer zijn besluit. Hij heeft nu voor Zulte gekozen en dat is prima", legt de Nederlander uit.

"Ik vind het jammer want je hebt als coach graag goede spelers in je team en ik denk dat hij zeker een toegevoegde waarde had kunnen zijn voor Racing Genk maar hij heeft gekozen voor het feit dat hij bij Zulte misschien nog meer zekerheid heeft dat hij speelt. Ik kan nooit spelers 100% zekerheid geven dat ze in het team staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties