Van den Brom is het beu: "We zijn nog niet klaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 196 reacties
Van den Brom is het beu: "We zijn nog niet klaar"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht kreeg gisteren een mentale tik van Hamburg. Vooral John Van den Brom vraagt zich af waar de versterkingen blijven. "Ik raak geïrriteerd."

RSC Anderlecht speelde gisteren in het Oostenrijkse Villach een oefenpartij tegen HSV. De Duitsers wonnen al bij al gemakkelijk van de Belgische landskampioen met 1-3. Het verslag van die wedstrijd kan je HIER nog eens nalezen.

Ondertussen vraagt John Van den Brom zich meer en meer af waar de versterkingen blijven. In Het Nieuwsblad doet de Nederlandse oefenmeester zijn beklag over de gang van zaken. "Ik ben niet blij. Het team is nog lang niet klaar voor het echte werk. Wat de reden daarvoor is? Het heeft vooral met de breedte van de kern te maken."

"Anderlecht heeft momenteel geen echte patron meer op het veld", gaat Van den Brom verder. "Door het vertrek van onder anderen Lucas Biglia, Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani zijn er geen pionnen meer om op moeilijke momenten op terug te vallen."

Ondertussen grijpt paars-wit naast elk transfertarget. Nochtans wordt er de komende dagen heel wat bedrijvigheid verwacht in het Astridpark. Zondag wacht met de SuperCup immers een eerste grote opdracht. "Ik raak stilaan geïrriteerd. Ik wil zeker nog twee spitsen, een flankaanvaller en een verdediger halen. Pas op: ik ben nochtans tevreden over de jongeren die zich momenteel manisfesteren in de kern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties