Interview "OHL is completer geworden"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
"OHL is completer geworden"
Foto: © SC

OH Leuven lijkt met enkele gerichte versterkingen gewapend voor het nieuwe seizoen. Alessandro Cerigioni is tevreden over de voorbereiding en merkt op dat OHL completer geworden is.

Door Robby Morren

OHL verloor zijn laatste oefenwedstrijd tegen de Franse tweedeklasser Troyes met 0-1. "We hebben de eerste helft heel goed georganiseerd gespeeld en we kregen zelf ook enkele uitstekende mogelijkheden. In de tweede helft speelden we een ander systeem en ik vond dat het toen beter liep. We creëerden meer kansen, we hielden de bal beter vast en we bleven ook nog georganiseerd spelen. We kregen dan een domme tegengoal tegen die over de wedstrijd besliste, jammer."

"De trainer staat voor moeilijke keuzes"

De aanvaller blikt tevreden terug op de voorbije weken. "De ganse spelersgroep is tevreden over de voorbereiding, iedereen heeft hard gewerkt. Ik denk dat de trainer volgende week voor moeilijke keuzes staat. Iedereen werkt en wil graag."

"Ik denk dat onze ploeg completer is geworden dan vorig jaar. We hebben nu completere spelers die op meerdere posities uitgespeeld kunnen worden. Dat wordt onze sterkte dit seizoen", vertelt Cerigioni aan Voetbalkrant.com.

Welke ambitie OHL mag koesteren? "Daar wil ik voorzichtig in blijven. De coach heeft de ambitie uitgesproken om tussen de 8e en 10e plaats te eindigen. Daar gaan we dus voor." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties