Transfergeruchten van de dag: Mboyo gaat praten met Anderlecht

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Transfergeruchten van de dag: Mboyo gaat praten met Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Antwerp lijkt zich opnieuw te gaan versterken met een ex-speler van het failliete Beerschot. Verdediger Stefano Marzo traint al even mee bij de club en zou dicht bij een transfer naar de oudste club van ons land staan.

Club Brugge deed deze zomer al tot drie keer toe zaken met een Turkse club. Blauw-zwart lijkt met Dorge Kouemaha alweer een speler te lozen aan een Turks team. Lees er HIER meer over.

En Club Brugge loost nog meer overbodige spelers. Figueras trekt met onmiddellijke ingang naar Betis Sevilla. Alles daarover HIER.

Ook Cercle Brugge is nog steeds actief op de transfermarkt. De Vereniging denkt aan Elimane Coulibaly (AA Gent) en mag van Sporting Lissabon wellicht opnieuw over Nuno Reis en William Carvalho beschikken. Wil je er meer over weten? Neem HIER dan eens een kijkje.

Laurent Depoitre heeft de knoop doorgehakt. De aanvaller gaat dan toch niet naar Zulte Waregem en speelt komend seizoen nog steeds voor promovendus KV Oostende. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Ook de tweedeklassers in ons land leggen de laatste hand aan hun kern. Zo haalde Westerlo oud-topschutter Jaime Ruiz terug naar 't Kuipje (lees HIER). Hoogstraten verzekerde zich dan weer van de diensten van ex-Standard-aanvaller Moussa Traoré. Bovendien hoopt de kersverse tweedeklasser nog een opmerkelijke transfer te realiseren. Kom er HIER alles over te weten.

Trekt Wayne Rooney dan toch de deur achter zich dicht op Old Trafford? Chelsea blijft aan de aanvaller zijn mouw trekken en Jose Mourinho maakte van de Engelsman zelfs zijn enige target. Rooney zou niet zeker zijn van een basisstek bij United en Chelsea wil de Mancunians overtuigen met een verhoogd bod van 36 miljoen euro.

Manchester United van zijn kant gaat nog steeds vol voor Cesc Fabregas. De Engelse landskampioen zou een tweede bod hebben neergelegd bij Barça. Kom er in DIT ARTIKEL meer over te weten.

Arsenal heeft zijn zinnen gezet op Luis Gustavo. De Gunners hebben een transfersom van iets meer dan negen miljoen euro in gedachten voor de stofzuiger van Bayern München en de Braziliaanse nationale ploeg. Der Rekordmeister wil echter pas onderhandelen als er 17,5 miljoen euro op tafel komt.

David Trézéguet blijft dan toch in Argentinië actief. De Fransman met Agentijnse wortels kreeg geen contractverlenging bij River Plate, maar gaat nu aan de slag bij landskampioen Newell's Old Boys. Lees er HIER meer over.

Een andere Franse spits, Loïc Rémy, loopt in de kijker bij Tottenham Hotspur. De aanvaller degradeerde met QPR naar de tweede klasse, maar zal wellicht toch op het hoogste niveau actief blijven.

Kevin Gameiro, alweer een Fransman, zou dan weer een overeenkomst bereikt hebben met Sevilla. De Spaanse club, die eerder al Carlos Bacca wegplukte bij Club Brugge, flirt al geruime tijd met de aanvaller van PSG.

Anderlecht hengelt nog steeds naar de diensten van Ilombé Mboyo. Vandaag staat een gesprek op de agenda, waarin mogelijk meer duidelijk wordt. Meer weten? Klik dan HIER.

Club Brugge heeft alweer afscheid genomen van een overbodige speler. Jord Figueras keert terug naar zijn vaderland. Lees HIER bij welke club hij aan de slag gaat.

Juventus zou Robert Lewandowski willen wegkapen voor de neus van Bayern München. Daarover kom je HIER meer te weten.

Arsenal lijkt Yoann Gourcuff van het verlanglijstje te moeten schrappen (lees er HIER meer over). De Gunners zouden nu vol voor Braziliaans talent Bernard gaan. Daarover vind je HIER meer informatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties