Malanda in selectie tegen PSV
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 11 reacties
Malanda in selectie tegen PSV
Foto: FG

Uit de training van Zulte Waregem in het Constant Vanden Stockstadion kunnen we enkele dingen afleiden: Hinostroza is niet present, Malanda is wel speelgerechtigd en zit in de selectie van 20.

Bij Zulte Waregem zijn Crimi, Vandenbroucke en Malanda nieuw in vergelijking met vorige week. Vooral die laatste naam is opvallend, maar de verdedigende middenvelder is wel degelijk speelgerechtigd voor de terugwedstrijd tegen PSV.

Malanda vult de lege plaats op die Zulte Waregem had gelaten op haar Europese inschrijflijst. Wie er niet bij is, is Hernan Hinostroza. Hij is wegens privéredenen terug naar Peru getrokken en zal er morgen niet bij zijn in het Astridpark.

Er moeten wel nog twee mensen uitvallen uit de voorlopige selectie van 20 spelers.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Bruzzese, Crimi, Verboom, Godeau, Duplus, Colpaert, D’Haene, De fauw, Vandenbroucke, Skúlason, Malanda, N’Diaye, Berrier, Hazard, Conté, Leye, Habibou, Naessens, Trajkovski 

Bij PSV zowat de verwacht 18 namen die afreisden van Eindhoven naar Brussel. Het wordt afwachten of Matavz dan wel Locadia zal spelen, maar daarover later meer. 

Selectie PSV: Tyton, Zoet; Rekik, Marcelo, Bruma, Arias; Willems, Brenet; Maher, Toivonen, Schaars, Wijnaldum, Hiljemark; Matavz, Locadia, Jozefzoon, Bakkali en Depay.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties