Reactie "Lyon gunstige loting"

"Lyon gunstige loting"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV kwam gisteren in het Astridpark winnen van Zulte Waregem en mag zo naar de laatste voorronde van de Champions League. Na de wedstrijd merkten we een ontspannen Stijn Schaars, die blij was met zijn wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"Ik zat lekker in de match vandaag. Het is een gevoel dat je moet krijgen en deze keer was het er. We hebben als team goed gespeeld. We kregen al voor rust vier dikke kansen en hadden er eentje moeten van afwerken."

"Zij speelden dan alles of niets, maar wij hebben goed de rust weten te bewaren. We hebben er zo voor gezorgd dat Zulte Waregem weinig kansen kon afdwingen", aldus Schaars.

"Jonkies kunnen het aan"

De middenvelder is een beetje de patron van een heleboel jongeren bij PSV, maar dat vindt hij niet erg: "Kwaliteit is belangrijker dan leeftijd. De meeste jonkies hier kunnen het aan en hebben de kwaliteiten om het waar te maken."

En in de volgende ronde wacht nu een echte klepper: "AC Milan heeft misschien de meeste historische waarde. Doe misschien toch maar Lyon, dat is de gunstigste loting op dit moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties