Nabil Jaadi: het volgende talent van Anderlecht?

Jan Van den Abbeele
| 14 reacties
Nabil Jaadi: het volgende talent van Anderlecht?
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Onze collega's van Walfoot interviewden de veelbelovende Marokkaanse Belg Nabil Jaadi. De 17- jarige flankaanvaller is ambitieus over komend seizoen.

Jaadi ondertekende vorig jaar een contract voor drie seizoenen. “Ik wil dit seizoen een plaats proberen bemachtigen in de eerste ploeg van Anderlecht. Ik wil de trainer en het bestuur overtuigen van mijn kwaliteiten.”

Net als Zakaria Bakkali kan hij kiezen tussen België en Marokko. “Ik heb in de jeugd reeds voor België en Marokko gespeeld. Drie weken geleden zat ik in de voorselectie van de A-ploeg van Marokko, maar de deur voor de Rode Duivels staat in de toekomst zeker nog open.”

In april won Anderlecht de Aegon Future Cup. Jaadi werd er verkozen tot beste speler van het tornooi. “Ryan Babel overhandigde de trofee. Ik vond het een grote eer dat ik verkozen werd. Achteraf hoorde ik dat AC Milan en nog enkele clubs interesse hadden in mij. Nu concentreer ik me echter op Anderlecht waar ik me wil bewijzen, en bovendien nog een contract heb voor twee jaar. Het extrasportieve is voor mijn vader en mijn makelaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties