Transfergeruchten van de maandag: Mpenza naar de kust?

Transfergeruchten van de maandag: Mpenza naar de kust?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Gaat Emile Mpenza op 35-jarige leeftijd naar KV Oostende? Het zou zomaar kunnen volgens de geruchten. Oostende kan ondertussen alvast juichen, want de transfer van Mushekwi lijkt alsnog klaar te zijn geraakt. Hij komt een jaartje op huurbasis naar de Kust.

Twee aanvallers extra, laat KVO de piste Ruytinckx dan schieten? Hij is bij OHL in ieder geval not amused en zou misschien wel willen verkassen. Waarheen dan?  

Sven Kums staat dan weer in de belangstelling van Zulte Waregem. Bij Heerenveen is hij een beetje op een zijspoor, maar voor Essevee is hij voorlopig te duur en dus vooral een optie als het dure contract van Berrier ten einde komt. Meer daarover HIER.

Niet Rooney, niet Suarez, niet ... Het leek wel een spelletje Wie is het? bij Arsenal tot op heden. Nu komen ze met Michu als mogelijke versterking. Hij moet het dan wel waarmaken voor The Gunners en de topaankoop worden. Voorlopig zijn er 16 spelers weg bij Arsenal en kwam er eentje in de plaats, versterking lijkt dus nodig, de eerste drie punten van het seizoen werden alvast gerateerd.

Chelsea blijft de goudhaantjes ondertussen maar stallen in diverse contreien. NAC Breda mag dit seizoen op huurbasis gebruik maken van Stipe Perica. Het blijft ondertussen verbazend stil aan De Gaverbeek over een mogelijke extra huurling van Chelsea. Iedereen weet dat de Engelse club uitermate tevreden is over de manier waarop Hazard vorig jaar werd begeleid en dat zou mogelijk toch nog iets (of iemand) kunnen opleveren. 

Uitverkoop bij Anzhi door diverse problemen. Na Boussoufa is het veilobject van de week nu Willian. Liverpool opende het bieden bij 30 miljoen euro, Tottenham biedt nu meer. Wie gaat er uiteindelijk mee aan de haal ... een derde hond?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties