Van den Brom: "Praet heeft een fantastische reactie gegeven"

Van den Brom: "Praet heeft een fantastische reactie gegeven"
Foto: © SC

Dennis Praet kreeg vorige zondag een serieuze veeg uit de pan van John van den Brom. De middenvelder zou niet goed getraind hebben. "Je moet het zeggen als het goed is, maar ik doe dat ook als het slecht is. Daar moeten ze mee omkunnen", aldus Van den Brom.

Van den Brom gaf meer duiding bij zijn uithaal. "Ja, ik ben streng geweest. Maar jullie kennen me al een tijdje. Ik zeg wat ik gezien heb. als het goed is, zeg ik het ook. Maar als het minder is, doe ik dat eveneens. Daar moeten de spelers aan wennen. Ik heb na de wedstrijd ook mijn zegje gedaan in de kleedkamer, maar dat neem ik daarna mee naar de persconferentie. Dat weten de spelers ook. Voor Dennis was het vervelend dat hij daar uitleg over moest geven in Extra Time, maar dat is voor zijn ontwikkeling niet slecht."

Praet en Milivojevic starten

Praet verdedigde zich. Hij zei dat hij niet slecht getraind had. "Het ging niet alleen om zaterdag, maar over andere dagen die week ook", verklaart Van den Brom. "Maar hij heeft een fantastische reactie gegeven deze week. Hij heeft schitterend getraind en hij start ook gewoon. Net als Milivojevic, waarmee ik ook een gesprek had. Ze hebben beiden de boodschap begrepen."

"Dat Walem en Brouwers zich er niet mee moeien"

Dat deze week Jef Brouwers en Johan Walem commentaar hadden op zijn communicatie kon Van den Brom minder appreciëren. "Dat Walem zich bezighoudt met de U21, daar zal hij al zijn handen aan vol hebben. En dan die sportpsycholoog die aan Club Brugge verbonden is? Waar bemoeit hij zich mee? Ik bemoei me ook niet met het werk van collega's of anderen. Niemand heeft iets te zeggen over mijn communicatie naar mijn spelers toe", klonk het streng.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties