Volg APOEL - Zulte Waregem LIVE

Manuel Gonzalez
| 23 reacties

Aan de rust is het 0-1 voor Zulte Waregem op het veld van APOEL Nicosia. Wat wordt het in de tweede helft? Volg het live met ons mee in dit bericht ...

Dit nieuwsbericht wordt automatisch over 60 seconden vernieuwd.

EINDE: Zulte Waregem gaat door naar de poulefase van de Europa League na 1-2 winst in Nicosia!

90'+3: bal tegen de lat. Ook Pardo mee op de corners, maar hij kopt uiteindelijk naast.

90': Vloekende Cyprioten, juichende Belgen. Naessens tikt de voorzet van Berrier binnen. Nog 4 minuten extra tijd, behoudens een Vitosha-scenario is het raak voor Essevee!

90': Bijna Nicosia, maar Sheridan doet te weinig en Bossut kan zijn voorzet plukken.

87': Zulte Waregem weer iets beter in de match, zonder echte kansen te krijgen. Zijn we op weg naar verlengingen in Nicosia?

77': Habibout OUT - Berrier IN

76': Nu ook geel voor aanvoerder De fauw. De vierde kaart van de wedstrijd al voor Essevee, tegenover nul voor APOEL. De vrije trap gaat - net als de vorige - over en naast.

74': Vrije trap van een gevaarlijke plaats voor APOEL nu, na een duw van Skúlason.

72': Opnieuw Colpaert kopt in corner na een sterke actie van de Cyprioten. Duplus was even spoorloos.

70': Colpaert met een harde knal, maar hij krult de bal naast. Aan de overkant bijna de nieuwe man, maar ... Colpaert is sneller op de bal en werkt weg.

67': De Oliveira OUT - Sotiriou IN

67': Trajkovski OUT - Naessens IN

67': Vunicius trapt in het zijnet, nadat Zulte Waregem bijna even de neus aan het venster stak.

62': Mogelijkheid voor APOEL om het uit te spelen, maar Sheridan trapt zelf en ver naast.

60': Zulte Waregem heeft het nu zichtbaar moeilijk, maar voorlopig blijft de 1-1 wel op het bord staan. Virtueel gaan we verlengen.

56': De druk van de thuisploeg neemt toe. Tiago Gomes met de knal, maar zijn schot wordt nog geblokt. Ook op de corner weer een heet standje, maar Guilherme raakt de bal heel slecht.

53': Conté krijgt geel voor een trapje op goalgetter Aloneftis.

52': Aloneftis tikt de 1-1 binnen van aan de tweede paal. Alles is te herdoen.

50': D'Haene met een kopbal naar de verre hoek, maar Pardo kan in hoekschop werken.

46': We zijn er terug aan begonnen in Nicosia.

Hieronder de gebeurtenissen van de eerste helft:

45+3Essevee met 0-1 de rust in
En zo gaan we rusten met een 0-1 voorsprong voor Zulte Waregem.
45+1Aan de overkant Habibou door op rechts, maar hij doet te weinig met de actie.
45Schot Vinicius op het hoofd van D'Haene, met zijn handen er voor. Geen hands oordeelt de ref.
44Na D'Haene nu ook geel voor Skúlason voor een serieuze charge op Silva.
40Voorlopig weinig problemen voor Zulte Waregem, dat nog steeds virtueel naar de poules gaat. We naderen de rust.
37Manduca gaat er af, Alexandrou komt in zijn plaats.
34Zulte Waregem ligt onder, maar kwam er op de counter even goed uit. Hazard kon net niet goed genoeg Conté bereiken, waardoor het tempo uit de counter raakte.
27Geel voor D'Haene, die zo balverlies van Malanda probeerde goed te maken. Vrije trap van een interessante plek voor de thuisploeg.
25Botsing Aloneftis - De fauw. Vooral de speler van de thuisploeg zit met overlast.
23Vicinius en Manduca tikken de verdediging zoek. Opnieuw buitenspel, al was Bossut ook paraat.
23Morais steekt Manduca diep, maar die wordt afgevlagd. Hij tast wel weer naar de lies, waar hij vorige week ook last van had.
21Tiago Gomes met een goede pass achteruit, maar aan de rand van de 16 is er - gelukkig voor Essevee - geen Cyprioot te bespeuren.
14Sheridan met een kopstoot op aangeven van Silva, maar een halve meter naast de kooi van Bossut.
12Habibou zet Essevee op voorsprong
Hazard bedient met een listig balletje Habibou en die prikt over Pardo binnen. 0-1 en Essevee virtueel door.
9Da Silva kapt Conté uit, maar zijn voorzet kan niemand bereiken. Bossut pakt vlotjes.
8Nuno Morais met een stevig afstandsschot, maar Bossut kan in corner duwen.
6Sheridan diep, maar hij kan zich niet doorzetten.
5De eerste corner van de wedstrijd is voor de thuisploeg. Bossut plukt de inzet van Guilherme.
1Zulte Waregem is er aan begonnen in Nicosia. Meteen striemende concerten voor de bezoekers in balbezit.