"Ik ben eindelijk pijnvrij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
"Ik ben eindelijk pijnvrij"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ronald Vargas ziet eindelijk (opnieuw) licht aan het einde van de revalidatietunnel. De middenvelder hoopt over een maandje opnieuw op het trainingsveld te staan. "Ik heb eindelijk geen pijn meer in die knie."

Ronald Vargas zorgde in 2011 voor een ophefmakende transfer. De Venezolaan, die op dat moment al in de lappenmand lag, verkaste van Club Brugge naar RSC Anderlecht. Paars-wit beleefde echter weinig plezier aan de aanwinst. De middenvelder sukkelde van de ene blessure in de andere. Vooral de knie blijft een gevoelig knelpunt.

“Het was inderdaad al mijn derde knie-operatie”, doorbreekt Vargas de stilte in Het Nieuwsblad. “Maar ik had geen andere keuze want ik had bij elke beweging pijn. De dokters hebben verkalking aan het gewricht weggenomen en ondertussen ben ik pijnvrij.”

“In de eerste week van oktober hoop ik aan te sluiten bij de groep”, besluit de Venezolaan. “Ondertussen werk ik keihard bij een kinesist. Ik hoop dat mijn pech nu eindelijk voorbij is. Zo’n lange blessureperiode is vooral mentaal enorm zwaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties