Limbombe hoopt op basisstek: "Dit smaakt naar meer"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Limbombe hoopt op basisstek: "Dit smaakt naar meer"
Foto: © SC

Anthony Limbombe hoopt op een basisstek tegen Charleroi na zijn sterke invalbeurt tegen Hafnarfjordur. Nu wil hij zo snel mogelijk de weg naar de netten vinden in de Jupiler Pro League.

Door Robby Morren

Limbombe viel na een kwartier in voor De Ceulaer en leverde een prima prestatie. "Ik was zeer blij met mijn doelpunt en mijn assist donderdagavond. Het werd ook tijd dat ik scoorde en voor een assist kon zorgen", zo vond de flankspeler zelf.

De Ijslandse doelman zag er niet echt goed uit bij het doelpunt maar Limbombe weet hoe dat kwam. "Die goal was een zwabberbal. Ik heb heel hard getrapt en de keeper zag die bal niet goed aankomen."

"Nu wil ik ook snel scoren in de competitie"

Voor de jonge Genk-speler was het zijn eerste Europese treffer. "Dat doet natuurlijk plezier en ik kan je vertellen dat het naar meer smaakt. Nu hoop ik ook snel in de competitie te kunnen scoren."

Genk trekt zondagavond naar Charleroi. Door de blessure van De Ceulaer lijkt een basisstek voor Limbombe alvast dichtbij. "Ik hoop dat ik mag starten maar het is de coach die beslist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties