Reactie Geraerts: "Terechte uitslag"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Geraerts: "Terechte uitslag"
Foto: © SC

Karel Geraerts kon best leven met het 1-1 gelijkspel dat hij met Oud-Heverlee Leuven haalde op het veld van Cercle Brugge. Met zijn match en die van zijn ploeg was de Limburgse Bruggeling niet echt tevreden, al vond hij dat de gelijkmaker van Cercle wel op een vreemde manier tot stand kwam.

Marc Van Den Noordgaete in Brugge

"Een terechte uitslag, die 1-1. Al hadden we hier wel kunnen winnen, weliswaar op een diefje. De treffer van Cercle was anderzijds wel een frommelgoal, die bal bleef precies in slow-motion alvorens die binnenging. Een vreemd doelpunt dus, al mocht Etock uiteraard nooit zo moederziel alleen staan", aldus Geraerts.

Beste matchen, minste punten

"Zelf ben ik overigens niet tevreden over mijn wedstrijd, en als team kunnen we ook beter", bekent de middenvelder. "Het is precies in onze beste matchen dat we tot nu toe de minste punten pakten, zoals tegen Standard en Kortrijk toen we verloren. In Oostende en hier was het dan weer minder, maar sleepten we telkens een punt uit de brand. Als je dit alles samentelt, staan we in de stand waar we momenteel moeten staan", besloot Geraerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties