Sobota: "Europees halen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Sobota: "Europees halen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waldemar Sobota werd vanmiddag voorgesteld bij Club Brugge. De winger die Club uit de Europa League knalde stelt duidelijke doelstellingen. Hij wil met Club... Europa in.

Hij zorgde nochtans mee voor de uitschakeling. “Ik besef zeer goed dat het een zeer rare situatie is. Ik weet dat de Europese uitschakeling van mijn nieuwe club heel hard aangekomen is. Dat is voetbal. Ik werd toen nog door Slask Wroclaw betaald. Ik deed gewoon mijn job. Diezelfde overtuigingskracht zal ik nu ook minstens vier jaar bij Club Brugge proberen te etaleren", aldus Sobota op de website van de Club.

Met zijn nieuwe coach maakte hij al kennis. Al lijkt Garrido bij spelers even kort van stof als bij journalisten. “Het was kort en krachtig. Ik ben door de technische staf en nieuwe medemaats super sympathiek ontvangen. Er werden geen specifieke verwachtingen uitgesproken, maar het is duidelijk dat we de komende maanden samen het hoogst haalbare nastreven : de titel én de beker winnen.”

Zijn seizoen zal hij pas als geslaagd beschouwen als dat Europese ticket gehaald wordt. "Ik wil minstens een Europees ticket in de wacht slepen en zolang mogelijk kunnen meestrijden voor de titel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties