Reactie Lestienne: "Ben nu misschien vertrokken"

Lestienne: "Ben nu misschien vertrokken"
Foto: © SC

Maxime Lestienne scoorde het eerste doelpunt en gaf op het einde van de wedstrijd nog twee assists aan Tom De Sutter. Na de wedstrijd was de flankspeler tevreden met zijn wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Brugge

Net qua statistieken was de speler tot op heden wat achtergebleven, maar nu heeft hij zich alvast met de cijfers naar boven weten op te waarderen. "Ik was nog niet beslissend geweest voor vandaag en nu is dat eindelijk gelukt. Ik ben nu misschien wel vertrokken, ja", aldus Lestienne na de wedstrijd.

Het waren geen makkelijke tijden voor de vleugelspeler van Club Brugge. "Het doet zeker deugd na de moeilijke week", refereerde hij richting zijn uitsluiting bij de jonge Rode Duivels voor het hebben van bezoek op de kamer.

"Moraal opgekrikt"

Hij gaf zijn fout ook toe: "Dat was mijn fout, ik ben daar verkeerd geweest. Voor mij is die zaak ondertussen achter de rug. Vandaag was wel een goede dag, want mijn moraal is zo weer opgekrikt."

Lestienne vreest niet dat de zaak zal blijven hangen met het oog op een eventuele selectie voor het WK in Brazilië: "Het is de coach die beslist over Brazilië. Als ik gevraagd zou worden, zal ik graag gaan. Ik ken mijn sterktes, dus we zien wel of ik een kans krijg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties