Club Brugge zet Garrido op straat

Club Brugge zet Garrido op straat
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido is sinds deze morgen niet langer trainer van Club Brugge. Dat maakte de club via de officiële kanalen bekend. De Spanjaard kreeg het spelniveau van blauw-zwart maar niet omhoog.

"Deze morgen werd de samenwerking met hoofdcoach Juan Carlos Garrido en fysical coach Jorge Simo stopgezet." Met dat ene zinnetje op de website van Club bevestigen ze wat er al enkele weken in de lucht hangt. Garrido stond immers al langer ter discussie na de uitschakeling in de Europa League en het magere spel van de ploeg in de competitie.

In afwachting van een nieuwe coach nemen Philippe Clement en Stephan Van der Heyden het nu over van Garrido. Zij moeten de topper van zondag tegen Anderlecht voorbereiden. Waarschijnlijk wordt het ook niet lang wachten op een nieuwe trainer, want opmerkelijk is dat Michel Preud'homme gisteren zijn ontslag kreeg bij Al Shabab. Bij Club zou hij de nummer 1-kandidaat zijn om Garrido op te volgen en zouden de onderhandelingen al lopen.

Daarmee zou blauw-zwart één van de meest gegeerde trainers terughalen naar België. Het loon van de trainer was altijd een probleem voor een Belgische club, maar voorzitter Bart Verhaeghe zou een serieuze inspanning willen doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties