"Toptrainer geen garantie"

"Toptrainer geen garantie"
Foto: © SC

Michel Preud'homme wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Club Brugge. Maar dat is niet zomaar een garantie op succes. "Het moet klikken", aldus algemeen manager Vincent Mannaert.

Aernout Van Lindt in Brugge

Michel Preud'homme kan heel wat adelbrieven voorleggen, meer dan pakweg Garrido. Toch is het aanstellen van de ex-doelman van de Rode Duivels geen absolute garantie op succes. Dat weet ook Vincent Mannaert: "Het moet nog altijd klikken, er moet chemie zijn met de spelers."

"Geen twijfel over de spelersgroep"

"Er is geen enkele twijfel over de kwaliteit van de spelersgroep op dit moment, we hebben nu een beslissing gemaakt wat betreft de trainer. Ik spreek niet over iemand die er nog niet is", aldus Mannaert, refererend naar het feit dat nog niet alles rond is bij Al Shabab, de ex-club van Preud'homme.

"Maar ik denk dat ze bij Chelsea ook hebben gedacht dat ze met Mourinho - een toptrainer - alles binnen hadden gehaald om meteen topresultaten neer te zetten. En die hebben toch ook verloren in de Premier League en thuis tegen Basel", gaf Mannaert ook nog mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties