Calabro: "Perfecte timing om in ploeg te komen"

Calabro: "Perfecte timing om in ploeg te komen"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Sandro Calabro zijn teller staat ondertussen op drie doelpunten. Drie wedstrijden op rij scoorde de aanvaller en hij hoopt tegen Virton opnieuw belangrijk te kunnen zijn voor Antwerp.

Calabro zijn integratie verloopt heel vlot. "Ik voel me steeds beter en beter hier op de Bosuil. Misschien was het wel het moment om naar hier te komen. We speelden de afgelopen weken terug beter en de laatste drie wedstrijden wonnen we zelfs. Het was achteraf gezien misschien de perfecte timing om in de ploeg terecht te komen", vertelt hij aan Voetbalkrant.com.

Vooral met zijn spitsenbroeder Kevin Tano klikt het echt op het veld. "Ik voel me super goed samen met Kevin Tano voorin. Ik merk dat we elke wedstrijd groeien. Hij is meer een lopende speler die de gaten in gaat en ik meer de puntspeler. Kevin is een speler die voor mij heel belangrijk is. Hij werkt hard en is niet egoïstisch zoals je afgelopen week kon zien tegen Visé. Ik denk dat wij dit seizoen voor veel gevaar gaan zorgen te beginnen tegen Virton."

Nadien staat de topper tegen Sint-Truiden op het programma, maar daar wil de spits het nog niet over hebben. "Eerst winnen tegen Virton, anders is er van een topper al geen sprake meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties