Arsenal wint overtuigend

Manuel Gonzalez
| 7 reacties

Arsenal, met Thomas Vermaelen 90 minuten op de bank, heeft zijn tweede wedstrijd in de Champions League vlot gewonnen van Napoli. Özil en Giroud in de eerste helft en Koscielny in de tweede helft legden de 3-0 eindstand vast. The Gunners staan nu alleen op kop in groep F

Arsenal en Napoli zijn alletwee ijzersterk gestart in de competitie. De ploeg van Arsène Wenger is de fiere leider in de Premier League terwijl Napoli een tweede plaats bekleedt in de Serie A. De twee ploegen stonden samen aan de leiding met elk 3 op 3. De Azzurri konden geen beroep doen op basisspelers Higuain en Maggio. Dries Mertens begon op de bank, maar viel in na zestig minuten.

In de eerste helft was het alleen maar Arsenal dat de klok sloeg. In een verschroeiend eerste kwartier scoorden Özil en Giroud voor The Gunners. Voor de Duitser zijn eerste doelpunt in het shirt van Arsenal, en wat voor een! Ramsey en Flamini misten nog enkele goede kansen. Napoli werd volledig overklast en mocht tevreden zijn met een 2-0 ruststand.

Na de koffie veranderde het spelbeeld een beetje. Napoli kwam beter in de wedstrijd en verdiende de aansluitingstreffer, maar die kwam er nooit. Arsenal speelde de wedstrijd simpel uit en staat met een 6 op 6 stevig aan de leiding in groep F.