Waar volgen de Belgische (ex-)profs de wedstrijd: Eric Deflandre

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Waar volgen de Belgische (ex-)profs de wedstrijd: Eric Deflandre
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond gaan de Rode Duivels op zoek naar de kwalificatie voor het WK 2014. Het Belgische landschap is momenteel bezaaid met grote schermen om de wedstrijd te volgen. Waar bouwen de Belgische (ex- )profvoetballers vanavond een (bescheiden) feestje?

Er is haast geen enkele Belg die de wedstrijd van vanavond wil missen. Ook de heren profvoetballers moedigen de Rode Duivels vanavond luidkeels aan. HIER kon je al lezen wat Jens Naessens zijn plannen zijn. Maar ook voormalig profvoetballer Eric Deflandre weet al wat hij vanavond doet.

De voormalige rechtsachter van Club Brugge, Olympique Lyon en Standard wil de wedstrijd van de Rode Duivels voor geen geld van de wereld missen. “We komen samen met een groep vrienden en kijken naar de wedstrijd. Daarna, om te vieren, gaan we nog iets gaan eten.”

"We plaatsen ons vanavond"

Deflandre is zeker van zijn stuk en ziet onze nationale ploeg zich vanavond al kwalificeren voor het WK in Brazilië van volgend jaar. “Ik denk dat we ons in Kroatië gaan plaatsen, ja. Winnen gaan we misschien niet doen, maar ik gok op een 1-1-gelijkspel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties