Reactie Bakkali: "Eindelijk nooit meer die vraag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Bakkali: "Eindelijk nooit meer die vraag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zakaria Bakkali maakte in de 75e minuut eindelijk zijn opwachting bij de Rode Duivels. Zijn keuze voor België is nu permanent. Hij is alvast blij om niet meer op steeds dezelfde vragen te hoeven antwoorden.

Sander De Graeve in Brussel

"Natuurlijk was het een droom om te mogen invallen. Extra gestresseerd was ik niet, dit was een wedstrijd zoals alle anderen, ik wil ze allemaal winnen. Ook die 20.000 extra supporters vergeleken met een partij van PSV zorgden niet voor extra stress", aldus Bakkali na zijn debuut.

De winger twijfelde lang tussen Marokko en België, maar kan nu dus niet meer veranderen. Die vragen over zijn toekomst zal hij dus ook niet meer moeten beantwoorden. "Daar wacht ik eigenlijk al twee maand op", lachte Bakkali. Ook Axel Witsel zei het hem even in het passeren. "Nu kan je niet meer veranderen, hé."

Wilmots zei hem vooraf dat hij zou invallen. De winger viel ook erg gemotiveerd en gretig in. "Hij zei me dat ik een kwartier kreeg. Ik heb wat geprobeerd, ja, maar in 15 minuten kan je ook niet alles tonen."

Bakkali hield alvast zijn shirt bij als souvenir. "Ik heb alles bijgehouden, zelfs van de wedstrijd in Kroatië. Voor mijn broers, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties