Reactie Mirallas: "De gevolgen van het feestje"

Mirallas: "De gevolgen van het feestje"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het enige wat aan de wedstrijd van Kevin Mirallas ontbrak was een doelpunt. De speler van Everton kreeg zijn kans tegen Wales en toonde dat hij ook als basisspeler een rol van belang kan spelen.

De meeste Rode Duivels waren ietwat ontgoocheld na het gelijkspel, maar echt veel zorgen baarde het niemand. De kwalificatie was al zeker van vrijdag en dat zorgde voor een zekere decompressie. "We hebben ook goed gefeest en we hadden een beetje last van zware benen", knikte Mirallas. "Zoiets blijft altijd even hangen. We hadden genoeg kansen om te winnen, maar tja... Laten we het positieve onthouden."

Mirallas kende zelf veel pech bij de afwerking. "Spijtig. Nochtans voelde ik me sterker worden tijdens de match. Maar je zag toch dat de echte druk al wat weg was. We wilden wel voor ons publiek en op sommige momenten hebben we echt gedrukt, maar niet lang genoeg blijkbaar."

"Het was een fantastische campagne"

Toch kan iedereen bij de Rode Duivels terugblikken op een mooie campagne waarin de ploeg gestadig progressie maakte. "Het was een fantastische campagne. Die match in Schotland was de declic. We hebben er altijd in geloofd, maar toen was het bijna zeker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties