Reactie Wilmots ontgoocheld maar: "Nu ga ik wel feesten"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Wilmots ontgoocheld maar: "Nu ga ik wel feesten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Wilmots gaf toe dat hij ontgoocheld is dat België zijn WK- kwalificatiecampagne niet winnend kon afsluiten. Lang zal de bondscoach er echter niet om treuren want hij heeft een feestje gepland.

Robby Morren in Brussel

"We wilden winnen en we hebben er ook alles aan gedaan. Ik ben wel wat ontgoocheld met het gelijkspel", gaf Wilmots toe. De Rode Duivels creëerden een pak kansen maar geraakten niet verder dan een 1-1 gelijkspel. "Wij hebben twaalf kansen gehad en Wales twee. Soms moeten we gewoon wat efficiënter zijn en minder spelen, maar het publiek geniet van die technische hoogstandjes."

"Ik heb een paar spelers gewisseld. We hadden het moeilijk tijdens de eerste twintig minuten. Je zag dat sommige spelers weinig ritme hebben. Ik vind dat Vermaelen het uitstekend heeft gedaan. Tijden de rust heb ik wat bijgesteld, toen ging het beter."

"Ik heb niet gefeest na Kroatië. Nu ga ik dat wel doen."

"We hebben nu tien wedstrijden gespeeld, we hebben 26 op 30 en 8 keer gewonnen. Ik wil de jongens en iedereen die hieraan meegeholpen heeft bedanken. Het is gewoon fantastisch als we het publiek bekijken. Dit was een formidabele campagne."

De kwalificatie was al een feit en nu zit ook de campagne er volledig op. "We zijn er na 12 jaar weer bij. Ik vier als alles gedaan is. Ik heb niet gefeest na Kroatië maar nu zal ik wel feesten. Nu moeten we genieten van het moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties