Reactie Witsel: "Band met supporters is magnifiek"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Witsel: "Band met supporters is magnifiek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Axel Witsel heerste gisteravond op het middenveld bij de Rode Duivels, maar kon niet verhinderen dat Wales helemaal op het eind nog gelijk kon maken. Hij liet het alvast het feest met de supporters niet vergallen.

Sander De Graeve in Brussel

Witsel laat het gelijkspel de pret niet bederven. "We hadden hier de zege verdiend, dat is waar. Maar we mogen toch trots zijn op onze prestatie. 26 op 30, dat is niet niks." De middenvelder merkte, net als Toby Alderweireld, dat iedereen wat minder fris zat.

"Dat klopt, maar ondanks dat kregen we toch de kansen om hier te winnen. We hadden het moeten afmaken, het ontbrak ons aan efficiëntie." De spelers lieten lang op zich wachten voor de interviews. Ze wilden iets teruggeven aan de supporters. "De fans wilden absoluut dat we nog eens terug op het veld kwamen, dat hebben we dan ook met plezier gedaan. Er is echt een band tussen de supporters en ons, dat is echt magnifiek."

De middenvelder van Zenit heeft nog even rust voor de volgende wedstrijd. "Nog twee dagen, maar ik moet wel nog wat reizen." Het is ook geen onbelangrijke partij. "Het is tegen CSKA Moskou. Als we winnen vergroten we onze voorsprong tot elf punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties